Haber Sitesi
HV
18 MAYIS Cumartesi 08:24

YENİDÜNYA DÜZENİNİN GİZLİ KÜRESEL OYUNU “LGBT” -ll-

Hasan ELALMIŞ
Hasan ELALMIŞ
Giriş Tarihi : 19-07-2023 17:41

YENİDÜNYA DÜZENİNİN GİZLİ KÜRESEL OYUNU

“LGBT”

-ll-

Küresel güçler tarafından desteklenen LGBT terörü, İstanbul’da sözde “onur” yürüyüşü adı altında ortaya çıkmıştır. Bu grubun terör unsurlarına destek vererek “Kürdistan” sloganı atması bu hareketin terör örgütlerine nasıl hizmet ettiğini göstermektedir.

ABD’nin New York eyaletinde düzenlenen LGBT yürüyüşünde atılan “Buradayız, çocuklarınız için geliyoruz” sloganları bu hareketin gerçek yüzünü ortaya koymaktadır.

Sosyal medya ve dijital platformlarda giderek yayılan LGBT Lobisi, ilkokullara kadar inerken küçük çocuklara transseksüelliği özendirmektedir. Bu Lobi, aynı zamanda pedofiliyi de normalleştirmeye çalışmaktadır.

Bütün dünyada okullarda cinsiyet değiştirme propagandası hız kazanmış durumdadır. LGBT terörü, çocukları küçük yaştan itibaren zehirlemeye başlamaktadır. Okul müfredatlarının kendilerine göre düzenlenmesi için okul yönetimlerine baskı yapılmaktadır.

Yıllardır bildiğim ve çocukluğumda hayranlık duyduğum birçok çizgi film karakterinin çeşitli platformlarda yayınlanan bölümlerine artık cinsel içerikli sublimental etki gösterecek gizli mesajlar yerleştirilmektedir.

Düşünün ki; kitap ve filmleri üzerinden milyonlarca takipçisi olan yapım şirketi DC, yeni Superman’i  Jon Kent’in biseksüel olduğunu duyurdu. Mevcut Superman Jon Kent’in, çizgi romanın yayımlanacak bir sayısında biseksüel olduğunu açığa vuracağını açıkladı. Çocuklarımızı etkileyerek algılarını nasıl değiştirmek istediklerini ve oynanmak istenen oyunları daha iyi anlayabiliriz.

Düşünen masum görüntülü Disney filmi Luka’nın yönetmeninin, LGBT topluluğunun çocuk filmini kucaklaması karşısında onur duyduğunu söylemesi de çok ilginçtir.

Küresel çapta ABD ve AB’nin öncülüğünde bu akım dünyaya yayılmakta, bunun sonucunda çocukların doğal büyüme ve gelişme süreci engellenerek tehlike altına girmektedir.

Sanatçısından, ünlü markalara ve dijital platformlara kadar birçok şahıs ve kuruluş bu oyuna öncü ve alet olmaktadır. ABD’li oyun şirketinin bir projesi olan Stumble Guys isimli video oyunu gibi çeşitli projelerle bu akım çocuklara dayatılmaya çalışılmaktadır.

Sanatçılar özellikle Rap sanatçıları üzerinden de bu akım çocuklara özendirilmeye çalışılmaktadır.

Yine yurtdışında yapılan bir araştırmaya göre, Z kuşağının yalnızca yarısının sadece karşı cinsten kişilere ilgi duyduğu tespit edilmiştir. Durumun vahameti göz önündedir.

Çok önemli kültürel konularda ve alanlarda konuşmaların yapıldığı, milyonlarca takipçisi olan TEDx’de, Mirjam Hein’in “ Duygularımızdan biz sorumlu değiliz, pedofillere saygı gösterin. Pedofiliğin cinsel tercih olduğunu kabul etmeliyiz” ifadeleri çocuklarımız üzerinde oynanan oyunun ne kadar tehlikeli ve çirkin olduğunu gözler önüne sermektedir.

ABD Başkanı Joe Biden’ın, sapkın LGBT terör örgütüne övgüler yağdırması, rezilliğe sahip çıkarak yeni yasalar çıkaracağını ilan etmesi ABD’nin bu alandaki öncülüğünü gözler önüne sermektedir. ”Bazı eyaletlerde trans çocukları hedef alan yüzlerce yasaya karşı direnmemiz lazım” ifadeleri devlet eliyle çocuk istismarının nasıl yasalaştırılmak istendiğinin ciddi bir göstergesidir.

Devamı gelecek yazımda...

YORUMLAR