Haber Sitesi
HV
03 MAYIS Cuma 23:28

Teşekkürler Mansur YAVAŞ Teşekkürler Alper ALPARSLAN

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-12-2023 13:55   Güncelleme : 11-12-2023 14:03
Teşekkürler Mansur YAVAŞ Teşekkürler Alper ALPARSLAN

Teşekkürler 
Mansur YAVAŞ......

Teşekkürler 
Alper ALPARSLAN......

 Uzun zamandır Ankara Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu kültür etkinliklerini kaçırmamaya çalışıyorum. İyi sanatçılar, güzel konserler izledik. Lakin, ilk defa bu kadar anlamlı, bu kadar keyifli, samimi, seviyeli, milli ve manevi değerlerimizin yüceltildiği, Anadolumuzun tüm güzelliklerinin nakış nakış işlendiği bir konser izledik.

Ankaralıların da yogun bir ilgiyle izlediği, bir buçuk saat boyunca heyecanın hiç bitmediği gecede, Anadolu yiğitleri dans gösteriside ayrı bir güzellikti. Milli manevi değerlerden uzaklaşmanın sanat zannedildiği, şarkıların ve sözlerinin çokca yozlaştığı böyle bir dönemde, ALPER ALPARSLAN gibi değerleri, kıymetli sanatçıları hem belediye konserlerinde, hemde ülkemizdeki sanat platformlarında daha fazla görmek istiyoruz artık.

Çünkü sanatçılar duruşlarıyla, söylemleriyle, karakterleriyle, bir ulusun  gençlerine,  çocuklarına örnek teşkil edecek yapıda olmalıdır. Tam da bu yüzden Alper ALPARSLAN kardeşimize teşekkür ediyor,  başarılarının devamını diliyoruz.  Saygılarımla...

HABER: ALİ PALA

admin2admin2

YORUMLAR
Derya KÜÇÜK KAVASOĞLU 4 ay önce
Gerçekten sesi de ,sözü de çok güzel.Böye sanatçılara daha çok yer verilmeli.
Metin polat 5 ay önce
Ankara B.B’ sine unutulmaz bir gece düzenlediği için teşekkürlerimi buradan iletmek isterim , sanatçı Alper Alparslan ‘ın buram buram Anadolu kokan ve hüzünü duygusallığı ve neşeyi aynı konserde kaliteli bir şekilde yaşattığı İçin Alper Alparslan’a ve dans ekibine emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim .En kısa sürede böyle güzel etkinliklerde bulaşmak dileğiyle .
Eyup 5 ay önce
Alkışın bol, başarıların daim olsun ALPARSLAN...
Kutluay 5 ay önce
Çok güzel bir konserdi Alper beye çok teşekkür ediyoruz bu güzel duyguları bize yaşattığı için
Ahmet Karaman 5 ay önce
Gerçekten örnek bir sanatçı. Yıllardır takip ediyorum.Allah böyle vatan millet bayrak aşığı sanatçılarımızı cogaltsın inşallah
ÇOK OKUNANLAR