Haber Sitesi
HV
18 MAYIS Cumartesi 06:51

KENAN EVREN TAPU MUDURU MUYDU Kİ TERÖRÜ ONLEYEMEDİ?

DYP Genel Başkanı Av.Çetin ÖZAÇIKGÖZ
DYP Genel Başkanı Av.Çetin ÖZAÇIKGÖZ
Giriş Tarihi : 12-09-2023 13:38

 

KENAN EVREN TAPU MUDURU MUYDU Kİ TERÖRÜ ONLEYEMEDİ?

 Demokrasi tarihimizin yüz karalarindan biri olan 12 Eylül 1980 darbesi ile birlikte bütün darbeleri lanetliyorum.
 12 Eylül 1980 öncesi terörü önleyecek tek güç olan TSK'ne başka sıkı yönetim olmak üzere bütün yetkiler bilgiler belgeler ve hatta başbakan Demirel tarafından 23 terör yuvasının adresi ve basılması talimatı verilmesine rağmen görevlerini yapmayan o adresleri basmayan olayları seyreden Kenan Evren ve arkadaşları terörü kasten önlememiştir. Bu suretle darbe yaparak iktidara geldiklerinde halkın kendilerine "Allah razı olsun başka çare yoktu." demesini sağlamışlardır.
 
 Daha sonra ikinci ordu komutanı orgeneral Bedrettin Demirel "Darbenin olgunlaşmasını bekledik."  diye itirafta bulunmuştur.
 Başbakanın bakanların milletvekillerinin silahlarını ellerine alıp teröristlerle catisarak terörün önlendiği dünyanın neresinde görülmüştür.

 Bugüne kadar ordumuza laf söylemedik soyletmedik. Lafimiz emir komuta zincirindeki görev ve yetkilerini kötüye kullananlaradir.

Darbeler döneminin kapatılması için darbelere muhattap olan iki başbakanımız Menderes ve Demirel'in heykellerinin TBMM'nin kapısına dikilmesi DYP'nin seçim beyannamesinin birinci maddesidir.

MARKSİSTLER HALA AKILLANMAMIŞ
Bugün marksistler 12 Eylül 1980 darbesini bahane ederek Başbakan Demirel'in aldığı, kuyrukları kaldıran, karaborsayı önleyen, enflasyonu %107'den %28'e düşüren 24 OCAK KARARLARINI hala daha eleştirdiklerini gördük. 
Darbecilerin eleştirilerini anlıyoruz da, darbenin yapıldığı Demirel'i neden eleştirdiklerini anlayamıyoruz. 
Herkes şunu iyi bilmelidir ki, bizim iktidarlarımız darbelerle durdurulmamış olsaydı bugün Türkiye ne cumhur ittifakı ne de millet ittifakının arasında sıkışıp kalmayacaktı. Çünkü Türkiye fert başına 35 bin doların olduğu bir refah, özgürlük, demokrasi, hukuk devleti ve kardeşlik ortamında yaşayacaktı. 
%35'lik kararsız seçmen DYP'ni beklemektedir. 
Milletimizi bu iki ittifaktan yani kırk katır mı kırk satır mı tercihinden kurtaracak olan DYP iktidarı çok uzakta değildir.

Çetin ÖZAÇIKGÖZ 
Doğru Yol Partisi Genel Başkanı

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI