Haber Sitesi
HV
18 MAYIS Cumartesi 10:57

'Akşener'den Başka Aday...

'İstanbul'u almaya talibiz' Meral Akşener'den konuşulacak çıkış!! : 'Akşener'den başka aday..."

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-06-2023 15:35   Güncelleme : 09-06-2023 15:47
 'Akşener'den Başka Aday...

 İYİ Parti'den yerel seçimlere dair çok konuşulacak bir çıkış geldi. CHP ve İYİ Parti'nin yerel seçimlerde ittifak yapıp yapmayacağı sorusu gündemdeki yerini korurken İYİ Parti "Biz İstanbul'u almaya talibiz" mesajıyla ittifaka mesafe koydu. Kongrede Akşener'den başka aday olup olmayacağı sorusunu yanıtlayan İYİ Partili Kavuncu, "AK Parti ile bir araya gelir misiniz?" sorusuna da ses getirecek bir yanıt verdi.

İYİ Partili Kavuncu ittifak kapısını açık bıraksa da "Tek başımıza girecek gibi hazırlık yapmamız gerekiyor. Biz İstanbul'u almaya talibiz" çıkışıyla dikkat çekti.

 

Seçimlere ilişkin her partinin kendi muhasebesini yapacağını belirten Kavuncu, Millet İttifakı'nın akıbetiyle ilgili şu mesajları verdi:

"Elbette en fazla konuşulan konu Millet İttifakı’nın bundan sonraki seyri. Bu ittifak bir stratejik karar üzerine kuruldu. Önce yerel seçimlerle sonra genel seçimlerle devam eden bir süreçti. Seçim bitti ve bu ittifakın teknik anlamdaki kısmı noktalanmış oldu. Ama stratejik iş birliğine devam edip etmeyeceği kararını partilerin yetkili organları ve nihai olarak genel başkan verecek. Önümüzdeki süreçte göreceğiz."

admin2admin2

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR